onsdag 30 januari 2008

Ixus 75




Irritabel. Jo da. Når ting ikke fungerer. Transport av service pakke med posten.no tar sin tid.
Utskikk går trekt. Info: Utleveringsbilag går fortere en pakka. Var på posten i dag. Ikke noe pakke. Muligens i morgen? Vad venter jeg på? En ny kamera Ixus 75 digital(den gamle er ødelagt). Det er bare å vente det.



Canon har nemlig hatt for tradisjon å lage disse kamerane meget gode, og helt siden seriens spede begynnelse, har de alltid vært blant de minste og hendigste å ha med seg på tur.Det er også tilfelle for en av de nyeste modellene, Ixus 75, som med under 20mm tykkelse virkelig kan sies å være et kamera som kan puttes i lomma.




Sommer og sol. Båt liv ?




I likhet med sin lillebror, Ixus 70, har kameraene et litt annerledes design enn resten av ixus-serien, med et sort felt rundt objektivet. Forskjellen dem i mellom er at denne modellen har 3” LCD-skjerm, mens Ixus 70 nøyer seg med 2,5”. Ellers skal de, i følge Canon, være like.Objektivet har de samme spesifikasjonene som de fleste andre kameraer av denne typen. Brennvidden på 5.8-17.4mm tilsvarer 35-105mm på et 35mm-kamera, og største blender er f2.8 på vidvinkel og f4.9 på tele. Makronærgrensen er på 3cm. I kameraet sitter en 1/2,5” CCD-brikke som fanger bilder med en oppløsning på 7 megapiksler, og høyeste ISO-verdi som kan settes manuelt er ISO 1600. Ixus 75 har også den nye Digic III-prosessoren, hvilket også betyr at kameraet har ansiktsgjenkjenning.





Sommar idyll i Skärgården







Stockholms Skärgård Waxholm







Inga kommentarer: