torsdag 6 mars 2008

Humor i dag



Itj fullkommen, nei
To trøndere satt og slappet av i badstuen etter å ha hatt seg en god treningsøkt i bassenget. Den ene var en stor og kraftig trønder, mens den andre var liten og puslete.
Den minste trønderen kikker forsiktig bort på den andre og sier:
- Du hi så store fota.
- Ja, svarer den store, dæ kjæm sæ av at æ traske så my i skogen, æ e skogsarbæiar, æ.
- Så hi du så store nævva.
- Ja, sier storkaren, - dæ kjæm sæ av æ hi tie så my i motorsaga når æ driv me træfælling.
Så ble det stille en stund, før småtrønderen sier til storkaren:
- Mæn du piss itj my, nei!


Hjerteinfarkt
En blond mann kommer hjem fra arbeidet og hører sin kone skrike. Han løper opp trappen og finner henne naken i sengen. Han spør kona hva som er i veien, og hun sier at hun har fått hjerteinfarkt.
Den blonde mannen løper ned trappen igjen for å ringe alarmtelefonen, der møter han sønnen på fem år. Gutten gråter og sier: "Pappa, onkel er i skapet og han er naken".
Mannen løper opp trappen igjen, åpner skapdøren og der finner han broren sin naken, slik sønnen sa. "Jeg kan ikke tro det" roper han "kona mi har hjerteinfarkt, og du løper rundt og skremmer barna!"



Spørreundersøkelse: Synes du d e for mange utlendinger i Norge? 10 % sa nei, 20 % sa ja og 70 % sa: jai ikke forstå den spørsmålen din!




Alkohol løser ingen problemer... men det gjør faen ikke melk heller...


Kona tar telefonen som ringer kl to om natten: Det veit ikke æ, vi bor i innlandet. Mannen: Kæm var det som ringte? Kona: Ei tullfetta som lurte på om KYSTEN var klar