måndag 21 januari 2008

Kjærlighet









Vad er kjærlighet
En del sitat finnes.
Å elske betyr å utlevere seg selv uten garantier, å hengi seg fullstendig i håp om at vår kjærlighet vil vekke gjenkjærlighet hos den elskede. Erich Fromm

Mannen elsker med øynene, kvinnen med ørene. Oscar Wilde

Den dagen du elsker da er du i fare,du kan ikke lenger deg forsvare Du står der forsvarsløs i din lengsel umulig kjærlighet er et fengsel Å elske er ikke det å ta men et spørsmål om hva du gav.For kjærlighet er verken tvang eller bånd,det krever mot og en åpen hånd.For når du tørr å gi en del av deg selv,må du også tørre å sitte såret en kveld.For hvordan kan du oppnå et hardt hjerte,om du ikke har gjennomlevd ekte smerte.

You're the first thing i think of each morning when i rise.You're the last thing i think of each night when i close my eyes.

Jeg tenker en del på: Kjærlighet, er glad i. Noen som betyr mye for meg.
Mitt hjerte knuses enn en gang. Klarer ikke å tenke på det nå. Hvorfor?
Dikter og tanker kommer og går. I mitt hjerte finnes det mye som er vanskelig verbalt å gi uttrykk åt.
I kveld så far mine tanker på tur i hodet mit. Vad er følelser? Dit hjerte knuses, mit hjerte knuses. Vad kan man gjøre?. Til sammens kan kan vi bli sterke. Jeg tror man må gi og ta.
Å vise følelser er vanskelig, men når man gjør det så er det godt. Låt tanken bli til ord . Låt tanken bli til handling.