lördag 8 mars 2008

Humor i dag

Humor LINK



Lørdags Humor


Starter lørdagen med humor

Husk: En latter forlenger livet!
...sa kjerringa, og lo seg ihjel!



En engelsk dame aktet å tilbringe ferien i en tysk fjellandsby, og da hun ikke kunne noe tysk, bad hun landsbyens skolemester som kunne litt engelsk om opplysninger. Blandt annet om det var WC der. Skolemesteren hadde imidlertid verken sett eller hørt om denne forkortningen før. Han henvendte seg til landsbypresten som også kunne litt engelsk. Presten fant ut at damen var en from kirkegjenger som gjerne ville vite hvor "Wood Caple" (Skogskirken) lå. Han skrev følgende til den engelske damen:
Deres nåde!
W.C. ligger omtrent 10 kilometer fra stedet hvor De skal bo, midt i en vakker furuskog. Den er åpen hver tirsdag og fredag. Dette er kanskje uheldig for Dem hvis De pleier å gå regelmessig, men det vil uten tvil glede Dem å høre at mange mennesker tar med mat og tilbringer dagen der. Da det er mange besøkende om sommeren, vil jeg råde Dem til å gå tidlig. Det er svært gode bekvemmeligheter med omtrent 80 sitteplasser. Men selv om De skulle være sent ute, er det riktig med ståplasser. Klokken ringer 10 minutter før W.C. åpner. Akustikken er glimrende, og selv de svakeste lyder kan høres




Lille Jens gjekk i barnehageklassen, og en dag spørte lærerinna barna, hva deres far jobbet som.
Alle de typiske svar kommer; brannmann, politimann, selger, politiker... Jens var meget stille, så lærerinna spurte hva hans far jobber som.
- Min far er eksotisk danser i en strippeklubb, hvor han t
ar av alt sitt tøy av foran andre menn. Noen ganger, hvis tilbudet er riktig godt, tar han derfra med en annen mann, leier et billig hotellværelse, og fjoller rundt med ham hele natten.
Lærerinnen ber hurtig de andre barna om å male litt i deres malebøker, og tar deretter Jens med ut på gangen. - Er det virkelig sant det din far jobber med?
- Nei, sier Jens. - Min far spiller fotball i Liverpool, men jeg var alt for flau til å si det